Back to All Events

SORRY, NOT SORRY: Symbolen: Schipperskaai


SNS_17_fb.jpg

Ik ben ontzettend blij dat ik een kans heb gekregen om aan dit festival mee te doen. Zaterdag 23 september en zondag 24 september kunt u mijn werk van de laatste weken zien in de dokken. Ik zou ook heel graag persoonlijk uitleg geven over het werk (nu dat ik het schrijf denk ik ook dat het geen slecht idee zal zijn om het ook neer te schrijven). 

Daarnaast zijn er heel veel andere dingen te zien en te beleven. Zie de volledige programma hier.  En een quote van de omschrijving van mijn project:

Anyuta Wiazemsky is een jonge Gentse kunstenares van Russische afkomst. In haar artistieke proces onderzoekt ze thema’s als identiteit, collectieve processen en emotionele ervaringen aan de hand van solo- en participatieve projecten. Voor Sorry, Not Sorry faciliteerde ze de creatie van een kunstwerk door de woonbootbewoners, de echte inwoners van deze wijk-in-transitie. Het werk dient een symbool te zijn van de kleine gemeenschap zelf. Het is gevormd door henzelf en weerspiegelt ook hun identiteit naar buiten toe.

Zaterdag 23 september organiseren de woonbootbewoners een eigen festival .DEKADE.17, zeker de moeite om te komen zien en horen.

Earlier Event: September 17
DE NIET-OBJECTEN VEILING
Later Event: December 3
Kijk - 3 december