Back to All Events

EXPO: We Are Happy When We Make This


  • Gent, Vlaanderen, 9000 Бельгия (map)
design by Fru Pintér

design by Fru Pintér

WAT: 

Kunst hoeft niet enkel in een museum tentoongesteld te worden. Of wel? Waarom kunnen wij in onze eigen straten, waar het leven zich volop afspeelt, geen kunst brengen? Welkom aan onze tentoonstelling ‘We Are Happy When We Make This’ in de Brugse Poort en Bloemekenswijk!

Waarover gaat het? Gedurende enkele maanden werkten verscheidene Gentenaren en bewoners van Dr. Guislain en CIJG Sint-Jan-Baptist aan dit kunstproject.

Leeftijd, geslacht en herkomst speelden geen rol. Iedereen kon aan dit project meedoen en zijn/haar eigen creativiteit ontdekken en/of ontwikkelen. Na een tijd spraken wij allemaal - deelnemers en kunstenaar (ik, Anyuta Wiazemsky) - één taal, de taal van de kunst en creativiteit. Het project resulteerde niet enkel in een gevoel van ontspanning en voldoening bij de deelnemers. Elk werk dat uit dit project voortkomt, is daarnaast ook een mooi resultaat van samenwerking, dialoog en compromis.

WAAR:

Vind de volledige map hier: goo.gl/XTUdDs 

Of ontdek de werken ter plaatse!

WANNEER:

Vanaf 14 juli t/m 8 september — worden verschillende straten, huizen, ramen en parken in de Brugse Poort en Bloemekenswijk locaties van de openluchttentoonstelling.

WAAROM:

Because we are happy when we make this :) And probably you will be too!

HOE: 

Ontdek de tentoonstelling zelf volgens je eigen tempo. 

Ook kan je een rondleiding volgen met professionele gidsen van VIZIT op 18, 20 en 23 juli.

Vergeet dan wel niet om deze rondleiding te boeken (Dichtbevolkte, levendige en artistieke Brugse Poort) : boeking.vizit.beMEER INFO:

Op de site: https://wiazemsky.eu/#/we-are-happy-when-we-make-this/

Earlier Event: July 8
Kijk!
Later Event: July 15
KIJK